|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Nina
|
Tytuł: Odcinek 1x19 The Road Not Taken Napisane: środa, 6 maja 2009, 12:31 |
|
|
Data premiery 05.05.2009 Zapraszam do dyskusji  ] Napisy będą w odpowiednim czasie, nie pytajcie się kiedy będą bo dostaniecie ostrzeżenie ! /Ace
|
|
Lucas_21
|
Tytuł: Re: Odcinek 1x19 The Road Not Taken Napisane: środa, 6 maja 2009, 12:56 |
|
|
|
Najlepszy odcinku sezonu chyba... O Walterze już było wiadomo kilka odcinków temu, ale, że ten szef brloysa eksperymentował z doktorkiem i wogóle. Nie napisze więcej, bo bez napisów nie wiem za dużo. Olivia miała niezłe jazdy...
_________________ Zarabiaj na uploadowaniu, pomogę na starcie
|
|
| Góra |
|
|
Nina
|
Tytuł: Re: Odcinek 1x19 The Road Not Taken Napisane: czwartek, 7 maja 2009, 18:56 |
|
|
Tym razem chciałam zaczekać na napisy ale obejrzę wieczorem bo chyba się nie doczekam  .
|
|
wojto16
|
Tytuł: Re: Odcinek 1x19 The Road Not Taken Napisane: sobota, 9 maja 2009, 09:44 |
|
|
|
Od razu widać, że to odcinek przedfinałowy. Dostajemy dość ciekawą sprawę dotyczącą pirokinezy, która jednak blednie w porównaniu z resztą wątków odcinka. Wreszcie po dłuższej nieobecności powrócił Harris i dowiedzieliśmy się dlaczego był taki zawzięty na Olivię (wcale nie z powodu tamtej sprawy o molestowanie). Wydaje mi się, że pracował on w tej samej organizacji co ten agent CIA wyszukujący Obserwatorów. Chyba go już więcej nie zobaczymy, ale kto wie. Broyles wreszcie przedsięwziął radykalne kroki w sprawie Bella, więc mamy pewność, że ujrzymy Sprawcę Całego Zamieszania w finale. Peter w tej sprawie wykazuje wreszcie, że nie bez kozery mówiło się o jego wysokim IQ. Walter jak zwykle w najwyższej formie, choć w tym odcinku (nie wiem dlaczego) było mi go szkoda. Szczególnie w momencie, gdy "nadszedł czas żeby iść". Wydawał się taki strasznie smutny, ale pozostawił po sobie pełny manuskrypt, który naprowadzi naszych młodych detektywów na nowy trop. Mam dziwne przeczucie, że nie pojawi się już w finałowym odcinku. Co ciekawe Massive Dynamic nie tylko wiedziało o istnieniu Obserwatora, ale nawet o tym kim jest. Tak samo Broyles. Zakończenie dość zaskakujące.
Ocena: 10/10
|
|
|
| Góra |
|
|
PIROMAN
|
Tytuł: Re: Odcinek 1x19 The Road Not Taken Napisane: środa, 13 maja 2009, 00:43 |
|
|
|
Dlaczego serial rozkręcił się tak późno? Gdyby trzymał taki poziom, byłby być może najlepszy w gatunku.
Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka.
10/10.
_________________ Są chwile, gdy...
|
|
| Góra |
|
|
Nina
|
Tytuł: Re: Odcinek 1x19 The Road Not Taken Napisane: środa, 13 maja 2009, 09:36 |
|
|
Nooooo niezłe to było. Teraz Olivia is really pissed  . Zaraz zasiadam do ostatniego odcinka  .
|
|
Gnacio
|
Tytuł: Re: Odcinek 1x19 The Road Not Taken Napisane: czwartek, 30 lipca 2009, 20:43 |
|
|
Chyba najlepszy odcinek tego sezonu  Kilka różnych rzeczywistości  Łysy kolega idzie z Walterem  Ciekawe co będzie w następnym odcinku. 10/10! 
|
|
| Góra |
|
|
Lucas_21
|
Tytuł: Re: Odcinek 1x19 The Road Not Taken Napisane: niedziela, 31 stycznia 2010, 23:56 |
|
|
Dopiero dzisiaj zacziałem o odcinku jak z lektorem widziałem  Nieźle umysł i dwie rzeczywistości płatały figle Olivi 
_________________ Zarabiaj na uploadowaniu, pomogę na starcie
|
|
| Góra |
|
|
Tristina
|
Tytuł: Re: Odcinek 1x19 The Road Not Taken Napisane: sobota, 5 czerwca 2010, 06:59 |
|
|
|
Daję 10 Było świetnie! Super scena przy końcówce kiedy Walter rozmawia z Liv, poza tym sam koniec mnie zmiażdżył. No i Harris się schajczył!
_________________ "When we start killing, it's all coming down right now" Within Temptation, The Howling
|
|
| Góra |
|
|
Freed
|
Tytuł: Re: Odcinek 1x19 The Road Not Taken Napisane: środa, 7 lipca 2010, 18:43 |
|
Dołączył(a): poniedziałek, 28 czerwca 2010, 13:07 Posty: 28 Lokalizacja: Droga Mleczna , trzecia planeta od Słońca.
|
Akcja nabiera rumieńców. Daje zasłużone 10/10. Harris członkiem tajnej organizacji, cóż tego się nie spodziewałem miałem go za zwykłą biurokratyczną wesz. Nadchodzi wojna a Olivia wraz z innymi ma chronić naszej rzeczywistości ciekawe jaką rolę odegrają obserwatorzy i oczywiście Walter. 
_________________ Czysta logika jest ruiną ducha. Żeby ujrzeć coś wyraźnie, wystarczy często zmiana punktu widzenia.
|
|
| Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|